Co motivuje různé generace spotřebitelů? - Paška, Miroslav
Správanie a motivácia spotrebiteľov. Motivácia pri výbere, preferenciách, nákupoch a konzumácii konkrétnych značiek a produktov. Aspiračné segmenty českých spotrebiteľov.