Benefits and Theif Role in the Context of Individualization of Remuneration - Joniaková, Zuzana, 1970-
Situácia a trendy v poskytovaní benefitov, ako foriem odmeňovania zamestnancov. Využívanie benefitov v rámci organizácií, pôsobiacich v SR. Prostredníctvom výsledkov viacerých prieskumov hodnotenie vývoja za posledných desať rokov a porovnávanie s vývojom v medzinárodnom kontexte. Štruktúra benefitov organizácií na Slovensku, selektívnosť ich poskytovania a využitie, ako neoddeliteľná súčasť celkovej náhrady mzdy zamestnanca.