Management Information System of the Critical Path of Construction Projects by Way of Example Berlin Brandenburg Airport (BER) - Haas, Oliver
Cieľom tejto štúdie je identifikovať a posúdiť manažérsky informačný systém a jeho aspekt ako závažný prvok ovplyvňujúci kritickú cestu a napokon aj termín dokončenia projektového a stavebného projektu, akým je BER. Okrem toho je dôležité pochopiť, ako tieto ciele podporuje robustný a presný manažérsky informačný systém. Výskum pokrýva vedecké časopisy a literatúru na celom svete, ktorá je ilustrovaná analýzou korelačných údajov, kvalitatívnou aj kvantitatívnou. Zistenia z tejto štúdie pomôžu pochopiť, aký dôležitý je efektívny informačný systém pre podnikanie a riadenie projektov Výsledok tohto dokumentu tiež identifikuje potrebu podniknúť preventívne kroky na identifikáciu kritickej cesty projektov návrhu a výstavby v počiatočnom štádiu. Tento dokument tiež odhaľuje, že efektívny PMIS je kľúčový na to, aby sme zostali na kritickej ceste stavebného projektu a nakoniec splnili zmluvnú hranicu smrti.