Vstup do problematiky hybridných hrozieb - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Viaceré krajiny sa trápia s problémami, týkajúcimi sa neustáleho zabezpečovania a nastoľovania mieru. Objavujú sa hybridné hrozby, vznikajú hybridné vojny. Štáty na túto novú situáciu reagujú práve rôznymi plánmi boja proti hybridným hrozbám. Vstup do problematiky hybridných hrozieb a napomôcť čitateľovi zorientovať sa v problematike hybridných hrozieb poznaním základných pojmov.