Obľúbené diskonty majú konkurenciu - Janiga, Ivan
Diskontný reťazec Action otvoril predajňu v bratislavskom centre Danubia. Holandská sieť má však vytypované lokality po celom Slovensku. Konkurencie sa neobáva, pretože má podľa slov jeho šéfa unikátny koncept.