Daňová povinnosť v roku 2023 - Válek, Juraj, 1981-
Zákon o dani z pridanej hodnoty rieši daňovú povinnosť pri dodaní tovaru a služby, ďalej pri dovoze tovaru, ako aj pri nadobudnutí tovaru v tuzemsku z iného členského štátu.