Obchodníci počítajú straty, prišli o 19 miliónov eur - Alenová, Gabriela
Podľa štatistík ministerstva vnútra bolo na Slovensku v uplynulom roku spáchaných celkovo 18 524 trestných činov spojených s krádežami v celkovej hodnote viac ako 34 miliónov eur.