Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru - Veverková, Ingrid
Právne úpravy vyplývajúce z noviel zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce, zákonom č. 248/2022 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákonom č. 350/2022 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa Zákonník práce v znení neskoršíc predpisov.