Hlavné zmeny v zákone o DPH v roku 2023 - Betáková, Jaroslava
Hlavné zmeny, ktoré nastali v zákone o DPH v súvislosti s novelou zákona účinnou od 1. 1. 2023, so zameraním na opravu základu dane a odpočítanej dane pri nevymožiteľných pohľadávkach, zrušenie povinnej registrácie pre niektoré oslobodené činnosti, vrátenie odpočítanej DPH pri krádeži a zaradenie ďalších plnení medzi plnenia podliehajúce zníženej sadzbe dane, s názornými príkladmi.