FOMO efekt jako významný faktor strachu - Babušík, Martin
Vysvetlenie pojmu efekt FOMO (Fear of missing out) - strach zo straty, strach z premeškania hlavne investičných alebo obchodných príležitostí. Efekt FOMO a jeho nebezpečenstvo pri rozhodovaní o investícii do kryptomien.