Pracovný čas pedagogických zamestnancov práca na zmeny a práca nadčas - Drotár, Matej
Pracovný čas pedagogických zamestnancov, jeho osobitosti. Týždenný pracovný čas - základný úväzok, čiastočný úväzok a práca nadčas. Práca na zmeny a z nej vyplývajúce povinnosti.