Further Corporate Vocation Education - Instrument of Stabilitazion and Development of Human Resources - Matulčíková, Marta, 1964-
Identifikácia vhodných metód vzdelávania pre jednotlivé typy dobrovoľného ďalšieho podnikového odborného vzdelávania a navrhnutie metód vzdelávania, ktoré by boli vhodné pre firmy a atraktívne pre účastníkov firemných školení.