Technology of Ukrainian-English Machine Translation Based on Recursive Neural Network as LSTM - Konyk, Myroslav
Nový prístup k rozvoju technológie ukrajinsko-anglického strojového prekladu pomocou neurónového strojového prekladu. Je uskutočnená porovnávacia analýza vyvinutého softvérového produktu s analógmi, ako je Google Neural Machine Translation, Microsoft Translator a OpenNMT. Štúdia sa zameriava na analýzu ich hlavných výhod a nevýhod.