Vplyv digitalizácie a udržatelnosti na malé a stredné podniky na Slovensku - Lachvajderová, Laura
Cieľom tohto výskumu je zamerať sa na malé a stredné podniky (MSP), ich úspechy a prekážky spojené s prechodom na digitálne a udržateľné hospodárstvo v období pred pandémiou COVID-19. Hlavným cieľom je porovnať úroveň a identifikovať rozdiely v prechode na digitalizáciu a udržateľnosť MSP na Slovensku s priemerom Európskej únie. Toto porovnanie sa zameriava na bariéry spojené so zavádzaním digitalizácie, prístupy používané pri prijímaní digitálnych technológií, typy technológií už uplatňované alebo opatrenia prijaté vo vzťahu k sociálnej a environmentálnej udržateľnosti.