Internet veci ako nástroj digitálnej ekonomiky - Mizerák, Marek
Príspevok sa zaoberá vymedzením pojmu Internet vecí (Internet of Things) a najmä jeho vplyvom a významom pri implementácii v domácnostiach, ale aj v podnikateľskom prostredí. Výhody a nevýhody, ktoré sú spojené s Internetom vecí. Internet vecí dnes ovplyvňuje takmer každú časť ľudského života. Zameriava sa na riadenie procesov, ktorými sú služby riadené. Výsledkom je, že služby sú precíznejšie a sofistikovanejšie, čo má za následok aj zvýšenie obratu a v neposlednom rade vplyv na konkurencieschopnosť a hospodársku stabilitu.