Ensuring Tax Enforcement Through the Implementation of a Risk Management System in the Financial Administration - Oster, Manuel
Finančná správa v Nemecku. Normatívne požiadavky v zdaňovaní. Ľudské a hmotné zdroje pre daňové vymáhanie. Konflikt cieľov pri implementácii zdaňovania. Požiadavky na efektívne riadenie rizík.