Služby mobilného bankovníctva na Slovensku - Tóth, Daniel
Cieľom príspevku je uskutočniť komparatívnu analýzu služieb mobilného bankovníctva bánk pôsobiacich na slovenskom trhu a poskytnúť prehľad v oblasti inovácií v elektronickom bankovníctve. Súčasný systém elektronického bankovníctva na Slovensku. Produkty elektronického bankovníctva - homebanking, phonebanking, mobilbanking, internetbanking, emailbanking, e-wallets, banky bez pobočky, dialog live, tvárová biometria. Porovnávanie mobilných aplikácii bánk - ČSOB SmartBanking, Fio Smartbanking, George (SLSP), mBank, atď.