Zavádzanie obehového hospodárstva na úrovni mesta - Jorgič, Bojan
Možnosti zavedenia princípov obehového hospodárstva na úrovni slovenských miest. Cirkulárna ekonomika ako dôležitá politická téma v EÚ. Nasmerovanie krajín k udržateľnému spôsobu života. Využívanie princípov obehového hospodárstva na dosiahnutie efektívnejších systémov riadenia miest. Hlavné piliere modelu obehového hospodárstva - využívanie obnoviteľných zdrojov energie, zdieľanie, podpora lokálneho obchodu, ekoinovácie a ekodizajn. Európska zelená dohoda (European Green Deal).