Klasika je nadovšetko - Kapitán, Peter
Ak chce firma na dnešnom presýtenom trhu uspieť, musí inovovať. Vôbec pritom nezáleží na tom, akému odvetviu sa venuje, nové stimuly a novinky sú nevyhnutnosťou, inak prichádza zákonitý pád. Inak to nie je ani v kategórii zmrzlín. Zákazník rád experimentuje a ochutnáva, nechá sa lákať na nový druh zážitku. Zákazník rád experimentuje a ochutnáva, nechá sa lákať na nový druh zážitku. Zmrzliny však predsa len majú jedno špecifikum. Nech je novinka akokoľvek lákavá a chutná, spotrebiteľ aj tak napokon skončí pri tradičnej vanilkovej či čokoládovej zmrzline.