Príprava technicky zameraných študentov na pracovný pohovor v Assessment centre - Kuperová, Martina
Cieľom príspevku je analýza umiestnenia a uplatnenia vysokoškolských absolventov na trhu práce. Dôraz zamestnávateľov a personalistov na individuálnu osobnosť kandidátov (soft skills), tímovú prácu, time management a organizačné schopnosti. Metóda výberového konania Assessment centrum. Výhody výberového konania formou assessment centra pre zamestnávateľa.