Éru papierových dokladov ukončila digitalizácia - Maťo, Vladimír
Automatizácia procesov môže v každej firme zásadne šetriť čas, aj náklady. Najmä v oblastiach so zvýšeným dôrazom na presnosť je správne nastavený robot skvelým pomocníkom. Evidencia a spracovanie faktúr a objednávok k takým oblastiam nepochabne patria.