Cesta k udržateľnej spotrebe na Slovensku - Alenová, Gabriela
Snaha o trvalo udržateľný rozvoj sa stala celosvetovo kritickým záujmom, čo prinútilo rôzne priemyselné odvetvia prehodnotiť svoj vplyv na životné prostredie.