Nákupný gigant pri Dunaji je realitou - Uhráková, Petra
Komplex Eurovea City oficiálne otvoril rozšírenie nákupnej zóny. Okrem známych značiek ako Nike či 4f privítal aj prvú slovenskú prevádzku obchodu Primark. Aktuálne je centrum obsadené na 95 percent a ďalšie prevádzky budú pribúdať postupne.