Trhová medzera vo vzdelávaní v oblasti inovácií, podnikania a hospodárstva - Szecsényiová, Liliana
Nové výzvy, ktorým čelíme, sa týkajú edukácií, podnikania a hospodárstva. Technické odvetvia sú vyťažené kvôli novým požiadavkám na pracovnom trhu. Priemyselná revolúcia napreduje v technických aj humanitárnych odvetviach, ale ich funkčnosť personálom nie je dostatočne zabezpečená. Veľakrát chýbajú na začiatku stanovené SMART ciele pre správnu implementáciu systému, produktov personálom. Absolventi sú po technickej stránke dostatočne odborne kvalifikovaní vo vlastnom odbore, ale v jednotlivých krokoch pre správne zavádzanie úspešných prvkov inteligentného priemyslu sa strácajú. To jest, chýba systematickosť a logické myslenie v pospájaní vedomostí v takej kvalite, aby celý podnik mohol fungovať na báze just in time.