Sociálne kompetencie v manažérskej praxi diferenciácia sociálnych kompetencií - Pankevič, Michal
Zamyslenie sa nad sociálnymi kompetenciami a schopnosťami pracovať s nimi. Prehľad niektorých diagnostických metód, ktoré možno v školskej manažérskej praxi úspešne využiť. Vymedzenie a diferenciácia sociálnych kompetencií.