Zvyšovanie miezd je na spadnutie - Alenová, Gabriela
Pracovníci u nás patria medzi tých najproduktívnejších na svete, napriek tomu sa však neustále sťažujú na nízke platy, z ktorých len ťažko vyžijú. V rozhovore s riaditeľom komunikácie a vzťahov pre Slovenskú a Českú republiku v spoločnosti Profesia, Martinom Menšíkom sme sa dozvedeli viac o aktuálnej situácií na pracovnom trhu. Tá nepoteší najmä zamestnávateľov.