Intercultural Dialogue in International Context: The Path to Cooperation and the Elimination of Hostile Expressions - Kozár, Patrik, 1993-
Cieľom príspevku bolo poukázať na dôležitosť budovania medzikultúrnych vzťahov a interkultúrneho dialógu medzi zahraničnými kultúrnymi partnermi. Potreba a ochota viesť interkultúrny dialóg s cieľom zosúladiť kultúrne rozdiely.