Evidence of the Impact of Coskewness on the Low Risk Anomaly in European Stocks - Rašiová, Barbara, 1997-
Táto práca skúma anomáliu nízkeho rizika, ktorá naznačuje, že menej rizikové akcie prevyšujú tie rizikovejšie. Štúdia sa zameriava na európsky akciový trh a skúma vplyv kosoštvorca, čo je miera asymetrie vo výnosoch akcií vzhľadom na výnos trhu. Fama-French modely, regresná analýza a volatilita beta.