Nové prístupy k spracovaniu a degradácii plastového odpadu - Maslen, Michal
Nové prístupy v spracovaní a degradácii plastových odpadov. Zahraničné prístupy, vyjadrené v štúdiách, analyzujúcich prínos húb pri biodegradácii plastových materiálov. Slovenské technológie spracovania komunálneho odpadu, ktorý zastupujú najmä použité filtre z cigariet.