SZČO a platenie zákonného poistného do Sociálnej poisťovne a zdravotných poisťovní od júla 2023 - Pakšiová, Renáta, 1974-
V roku 2023 sa vo vzťahu k zákonnému poisteniu, platenému SZČO do Sociálnej poisťovne a zdravotných poisťovní zmenili v januári limity preddavkov na verejné zdravotné poistenie, ako aj poistného na zákonné sociálne poistenie, ktoré sa viažu na zmeny limitov vymeriavacích základov.