Competitiveness on the Global Oilseeds Market - Kašťáková, Elena, 1974-
Konkurencieschopnosť na globálnom trhu s olejnatými semenami ovplyvňuje množstvo faktorov, vrátane technologických inovácií, obchodných politík, spotrebiteľských preferencií a cenových stratégií. Zdôraznenie potreby ďalšieho výskumu v tejto oblasti, aby sa zlepšilo porozumenie a optimalizovala konkurencieschopnosť v dynamickom odvetví olejnatých semien.