Sustainable Innovation in Banking System - Aleshchenko, Andrei, 2000-
Moderné technológie zažívajú v dnešnom svete boom. Hlavnou hybnou silou v tomto smere je bankový systém. To všetko sa deje s cieľom udržať si vedúce postavenie na trhu bankových služieb. Autori analyzovali hlavné vektory technologického rozvoja globálneho bankového systému. Hlavným smerom rozvoja je zavedenie vzdialeného bankovníctva do bankového systému. To všetko predstavuje nové vyhliadky pre rozvoj bankového sektora.