Implementing ESG and Project Management - Tarišková, Natália, 1973-
Súčasná situácia v projektovom manažmente v súvislosti s ESG celkovo odzrkadľuje rastúci trend uznania dôležitosti udržateľnosti, sociálnej zodpovednosti a dobrej správy vecí verejných. Integrácia úvah ESG do postupov projektového manažmentu sa stala nevyhnutnou pre organizácie, ktorých cieľom je zosúladiť sa s očakávaniami stakeholderov, splniť regulačné požiadavky a prispieť k udržateľnejšej a spravodlivejšej budúcnosti.