Evaluation of Environmental Taxes Influence to the Business Environment - Csikósová, Adriana
Cieľom príspevku je analyzovať postavenie a význam zavedenia environmentálnych daní vo Vyšehradskom regióne. Metodika: Na dosiahnutie stanoveného cieľa bola vykonaná analýza environmentálnych daní v daňovom systéme SR, vývoj daňových sadzieb a výber environmentálnych daní.