Investment Determinants Modeling for Territorial Development of Southern Ukraine: Globalization of Financial Markets - Karpenko, Lidiia
Štúdia je zameraná na identifikáciu a hodnotenie faktorov (determinantov), ktoré ovplyvňujú prílev priamych zahraničných investícií (PZI) do regiónov Ukrajiny.