Slovak and Czech Housing Market Analysis - Poliaková, Adela
V posledných rokov je bytový trh veľmi diskutovanou témou v SR a ČR. Mimoriadny dopyt po bývaní a súčasne nízka ponuka bytov a pozemkov spôsobuje stav, kedy ceny nehnuteľností majú rastúcu tendenciu. V príspevku sa autori zameriavajú na analýzu vývoja bývania trhu v ČR a na Slovensku a pokúsia sa zhodnotiť situáciu na oboch trhoch s ich následným porovnaním.