Euro-Atlantic Integration in the Post-Soviet Area - Dziura, Boris, 1976-
Výhody účasti v programe NATO Partnerstvo za mier (Partnership for Peace Program) pre krajiny v postsovietskom priestore, ktoré sa snažia integrovať do euroatlantických inštitúcií. Prekážky účasti v programe NATO Partnerstvo za mier pre postsovietske krajiny. Prípadové štúdie úspešnej účasti v programe NATO Partnerstvo za mier.