Contribution of V4 Countries to Mineral Sustainable Development in EU - Čulková, Katarína
Súčasný stav riešenia problémov. Kritická potreba surovín pre trvalo udržateľný rozvoj nerastov EÚ. Metodológia. Výsledky vývoja ťažby nerastných surovín v krajinách V4. Rozvoj ťažby nerastných surovín na Slovensku. Rozvoj ťažby nerastných surovín v Maďarsku.