The Representations of Freedom in The Sun Newspaper Between 2019 and 2021: A Corpus-Based Study - Leone, Ljubica
Existujúce štúdie zdôraznili úzke prepojenie medzi jazykom a spoločnosťou a preukázali vplyv Covid-19 na jazyk. K dnešnému dňu neexistujú žiadne štúdie, ktoré by skúmali meniace sa reprezentácie a koncepčné posuny slobody v rokoch pred pandémiou a po pandémii, pri ktorých sa očakáva, že budú ovplyvnené vládnou politikou týkajúcou sa Covid-19. Cieľom tejto štúdie je vyplniť túto medzeru.