Daňové výdavky právnickej osoby - aktuálne problémy - Vanková, Lucia
Článok interpretuje niektoré zložitejšie alebo menej zrozumiteľné okruhy otázok, ktoré súvisia s daňovými výdavkami právnických osôb. Daňové výdavky pri nadobudnutí a predaji virtuálnej meny. Odpočet výdavkov (nákladov) na investície.