Plagiarism in Political Culture Political Discourse Analysis in the Context of Plagiarism Scandals of Selected European Politicians - Kapráliková, Ivana, 1974-
Zisťovanie, do akej miery je akademické plagiátorstvo problémom vystupovania počas volieb, alebo či aktívna politická účasť môže byť spolitizovaná. Ich skutočné dôsledky v súvislosti s politickou kultúrou.