Monitorovanie nákladov výrobnej spotreby a možnosti ich optimalizácie - Teplická, Katarína
Hlavným cieľom príspevku je analyzovať homogénnu skupinu nákladových druhov – výrobná spotreba v podnikateľskom subjekte, so zámerom optimalizovať jednotlivé nákladové položky s cieľom minimalizovať plytvanie ako základný faktor Priemyslu 4.0. a kľúčový prínos v oblasti minimalizácie nákladov.