Failing to Change the Political Landscape: La République en Marche in the Process of Its Institutional Rooting - Augustín, Michael, 1991-
Cieľom príspevku je analyzovať a posúdiť, či sa zmenila rovnováha politických síl aj na subnárodnej úrovni politiky. Snaží sa odpovedať na otázku „Je povaha rekompozície strany absolútna?“ alebo „Zakorenilo sa LREM v iných zastupiteľských orgánoch na rôznych vládnych úrovniach vo Francúzsku?“