Lithium Market in Chile - Janubová, Barbora, 1991-
Trh s lítiom v Čile. Po definovaní základných trendov vo svete, priblíženie súčasných zásob a produkcie lítia v Čile a v ostatných krajinách. Čile dominuje na popredných priečkach trhu s lítiom vo svete vo všetkých kategóriách.