Intellectual Capital in Context of Knowledge Management - Antošová, Mária, 1965-
Úspech každej organizácie dnes stále viac závisí od ľudského kapitálu, ako aj od fyzického kapitálu. Keď ľudský kapitál považujeme za kombináciu kvalifikácie, zručností, schopností a inteligencie ľudí, teda za faktor, ktorý dáva osobitý, originálny a mimoriadny charakter každej obchodnej či nepodnikateľskej organizácii, tak vieme, že práve zamestnanci sú zdrojom, ktorý je schopný učiť sa, vedieť robiť zmeny, inovácie.