Vrátenie DPH z pohľadu účtovníctva a daní - Cígerová, Nadežda
Základné postupy a požiadavky pri vrátení DPH z iných členských štátov pre tuzemského platiteľa DPH a informácie o postupe pri podávaní žiadosti o vrátenie DPH. Riešenie problematiky aj z účtovného hľadiska s následným vplyvom na základ dane z príjmov. Kroky, ktoré musí dodržať zahraničná osoba žiadajúca slovenskú DPH, prípadne cestujúci z tretej krajiny.