Daňové výdavky PO – aktuálne problémy - Petrovická, Iveta
Vysvetlenie niektorých zložitejších či menej zrozumiteľných okruhov otázok súvisiacich s daňovými výdavkami právnickej osoby. Daňové výdavky pri nadobudnutí a predaji virtuálnej meny. Výdavky na vlastnú materskú škôlku a jasle. Vrátený finančný príspevok poskytnutý v rámci „Prvej pomoci“. Odpočet výdavkov (nákladov) na investície.