Big Data and Exchange Rate Efficiency in Nigeria: Any Role for Investment Sentiments? - Ayinde, Taofeek O.
Efektívnosť výmenného kurzu je silným ukazovateľom pre určenie primeraných výnosov výmenného kurzu. Táto štúdia využíva veľké dáta na skúmanie efektívnosti výmenných kurzov v Nigérii a skúma úlohu investičných nálad.