The Relationship among Goals, Learning Strategies, and Self-efficacy Beliefs. Structural Modeling Approach - Wahyu, Ariani, Dorothea
Vzdelávanie je nevyhnutnosťou pre každého, vrátane zamestnancov. Mnoho zamestnancov v Indonézii sa rozhodne pokračovať v štúdiu, aby sa mohlo ďalej rozvíjať. To je neoddeliteľné od zvolenej stratégie učenia. Preskúmanie vzťahu medzi tromi modelmi cieľov dosiahnutých výsledkov, stratégie učenia a presvedčenia o vlastnej účinnosti.