Risk Based Approach to Documenting Consumer Behavior Changes during the Covid-19 Pandemic - Veselovská, Lenka
Spotrebiteľské správanie ľudí výrazne ovplyvnila pandémia Covid-19. Ľudia zmenili spôsob myslenia, nakupovania a toho, čo ich pri nakupovaní ovplyvňuje. Identifikcia a rozbor rizík, súvisiacich so zmenami spotrebiteľského správania počas pandémie COVID-19.